nascut capitalist si CV

“Am un destin de implinit si un curriculum vitae de completat cu etape financiare.”

De mic copil am fost invatat sa impart (mentalitate de frate), am avut oameni in jur care m-au ajutat din iubire, neconditionat,  sa cresc mare, asa am invatat sa fiu recunoscator pentru ce am si mi-am promis ca atunci cand voi ajunge mare, daca voi putea, voi ajuta si eu. Deschisi la minte – gata sa renuntam la unele lucruri pentru binele comun si succesul tuturor, sau cu ochelari pe ochi in lumea mica a gandirii in clisee. Am avut si exemple socialiste, dar am ales sa iau propriile decizii, de neinteles uneori, dar de succes pe termen mediu si lung.

“Un capitalist adevarat traieste simplu si cumpatat, creeaza surse de bani, face optimizare fiscala, ia credite pentru investitii, profitul il imparte cu generozitate si creeaza oportunitati si afaceri, sprijina cauzele si oamenii in care crede.

Un capitalist se uita la cheltuieli si vede oportunitatea, in spatele locului de munca – vede timpul, iar dincolo de bani – vede libertatea de a alege in viata. Nu bogatiile trecatoare il intereseaza, ci ceea ce poti face cu banii, ce valoare poti da banilor, ce valoare poti da oamenilor utilizand bani, ce poti face in functie de cunostiintele si imaginatia personala.”